به وب سایت آموزشگاه آریا گستر (آریاوش) خوش آمدید

سلسبیل خ رودکی بعد از آذربایجان پ 730

تهران ُ،ایران

آموزش کافی شاپ | آموزش باریستا | آموزش کافی شاپ در تهران | مدرک بین المللی باریستا | آموزش باریستا تهران 

متصدی کافی شاپ شغلی است از مشاغل حوزه خدمات تغذیه ای است که دارای شایستگی های انتخاب مکان و تجهیزات مناسب برای کافی شاپ – تهیه منو و کنترل هزینه در کافی شاپ -تهیه قهوه های دم کردنی و فوری تهیه انواع آب میوه ها – تهیه دم نوش های فصل و انواع چای- تهیه انواع شربت- تهیه انواع نوشیدنی – تهیه عرقیات نعناع و بیدمشک – تهیه نوشیدنی های سرد گیاهی – تهیه انواع نوشیدنی های شیری  انواع میلک شیک ها  تهیه انواع دسر یا بستنی- تهیه انواع کیک برای کافی شاپ می باشد.

 

  • گام اول: هدف از تاسیس کافی شاپ
    قدم اول در عین سادگی اهمیت زیادی دارد. خرجی هم روی دست شما نخواهد گذاشت. کاملا رایگان است! شاید جواب به این سوال بیشتر جنبه روان شناسانه داشته باشد اما همین موضوع پیش پا افتاده ممکن است در مسیر تاسیس و اداره کافی شاپ کمک بسیاری به شما بکند. چرا که هر زمانی از حجم زیاد کار یا سختی آن به ستوه آمده باشید با مرور پاسخ این سوال قطعا انگیزه می گیرید و با پشتکار بیشتری راه خود را ادامه خواهید داد.

    گام دوم: رسالت کافی شاپی
    برای این که از همین ابتدا سود آینده خود را تضمین کنید باید رسالت منحصر به فردی برای کافی شاپ خود داشته باشید. توجه کنید اگر به دنبال مشتریان بیشتر و پرو پاقرصی هستید که کافی شاپ شما را به هر جای دیگر ترجیح دهند باید نوآوری و خلاقیت زیادی از خود بروز دهید. هیچ عجله ای برای راه‌اندازی مغازه خود نداشته باشید. اگر وقت بیشتری را برای دو گام اول بگذارید قطعا پشیمان نخواهید شد.

    گام سوم: مشورت با با تجربه ها
    شما هنوز در ابتدای راه هستید. شاید با چند بار رفتن به کافی شاپ خیلی از موضوعات را فهمیده باشید ولی قطعا برای این که خود کافی شاپ دار باشید این اطلاعات کفایت نمی‌کند. افرادی را که در این حرفه صاحب نام هستند پیدا و به بهانه‌ های مختلف با آن ها صحبت کنید. فوت و فن‌ های این بازار را جویا شوید. راهکارهایی را بیابید که بتوانید در مشکلات از آن ها استفاده کنید.

مکان کافی شاپ
این مرحله از تاسیس کافی شاپ بسیار حائز اهمیت است. به عبارت دیگر محل مناسب، تعداد مشتریان شما را تعیین خواهد کرد. در انتخاب مکان مناسب باید به نکاتی توجه کرد. از جمله این که محل مد نظر شما با رسالت کافی شاپ شما در تضاد نباشد. امکان پارک خودرو داشته باشد. در صورتی که افراد با کمبود جای پارک مواجه شوند، قطعا خود را به زحمت نخواهند انداخت و به کافه دیگری خواهند رفت.

میزان ظرفیت منطقه نیز مهم است. مثلا محل‌هایی که عبور و مرور در آن جا زیاد صورت می گیرد. مثلا نزدیک دانشگاه‌ ها، مراکز خرید، پارک‌ ها، سینما و سالن‌ های تئاتر و … . قشر جوان علاقه بیشتری به کافه گردی دارند. شناسایی محل ‌هایی که جوانان بیشتر تردد می ‌کنند خود برگ برنده ‌ای است که در آینده باعث خواهد شد نانتان در روغن باشد! در تهران خیابان های محدوده انقلاب تا ولیعصر، فردوسی، ولیعصر شمال، خیابان بهشتی، میرداماد، ظفر، فلسطین و ماندلا بیشترین تعداد کافی شاپ را در خود جای داده اند. با چند سوال از بنگاه های املاک به راحتی هزینه اجاره یا خرید مغازه در این مناطق را به دست خواهید آورد.

شاید بتوان هزینه رهن و اجاره را بیشترین هزینه برای داشتن کافی شاپ در نظر گرفت. پس پول کافی برای این کار کنار بگذارید تا بعدا دچار مشکل نشوید.

راه اندازی این کسب و کار در مشهد با توجه به این که هنوز دست در این کار زیاد نشده است، دارای مزیت ها و مشکلاتی است و به این که زاویه دید شما درباره فرصت ها و تهدیدها چگونه باشد بسیار تغییر می کند. مثلا در مشهد پیدا کردن منطقه ای که تجمع کافی شاپ ها در آن بسیار زیاد باشد کمی سخت به نظر می رسد.

اما به صورت تقریبی می توان گفت حاشیه خیابان هاشمیه، هفتم تیر، آزاد شهر، صیاد، لادن، بولوار وکیل آباد و کوچه پس کوچه های سجاد جزو مناطقی است که کافه ها یکی پس از دیگری به رویت شما می رسند. همین تازگی این کسب و کار در مشهد باعث شده که بیشتر کافه های معروف شهر در کوچه های کمی خلوت تر قرار داشته باشند و این به معنی این است که هزینه اجاره بهای شما نیز کمتر از موارد مشابه در تهران خواهد بود.

تاسیس کافی شاپ هم مانند خیلی دیگر از مشاغل نیازمند مجوز است. طبق اعلام اداره اماکن برای گرفتن مجوز راه‌ اندازی کافی شاپ یک سری امور لازم است که آن ها را برایتان برخواهیم شمرد. 1) تابعیت جمهوری اسلامی ایران 2) ارائه سند مالکیت یا اجاره نامه رسمی یا حکم دادگاه مبنی بر الزام به تنظیم اجاره نامه یا هر برگی که نشان دهد حداقل یک ماه از اجاره مغازه ای را پرداخت کرده اید. 3) اصل شناسنامه و فتوکپی از تمامی صفحات 4) اصل و کپی کارت ملی 5) گواهی پایان خدمت یا معافیت 6) ارائه آخرین مدرک تحصیلی 7)عکس 3در 4 جدید 8) حداقل مساحت برای کافی شاپ 20 متر باید در نظر گرفته شود. 9)به کار بردن اسامی متعارف و استفاده نکردن از اصطلاحات بیگانه

انتخاب تجهیزات کاربردی و مورد نیاز با کمترین هزینه ممکن یکی از راه‌های رسیدن به کافه دار شدن پر سود است! به صورت معمول ظروف خاص و ویژه ای در کافی شاپ ها به کار گرفته می شوند که خود این موضوع بر افزایش هزینه ها تاثیر دارد. در انتخاب وسایل باید دقت کرد چون برخی از وسایل مانند قهوه ساز بسیار پرکاربرد بوده و در صورتی که زود به زود خراب شوند، هزینه‌ های گزافی را روی دست شما خواهند گذاشت. در انتخاب برخی وسایل دیگر نیز مانند میز و صندلی، باید حتما راحتی و رفاه مشتری مد نظر قرار بگیرد در عین حال که در تضاد با دکور مربوط نباشد. در زیر فهرستی از وسایل مورد نیاز کافی شاپ ها همراه با قیمت (به طور میانگین) آن ها را مشاهده می‌کنید.

 

این اعداد میتواند براساس تورم تغییرات زیادی داشته باشد 
چند و، چون یک کسب و کار لوکس جوانان! / راه ندازی کافی شاپ چقدر آب میخورد؟

اگر شما اهل بازار گردی باشید می توانید این وسایل را با قیمت هایی بهتر نیز پیدا کنید. فقط حواس تان باشد در صورتی که قصد خرید وسایل دست دوم را دارید از سالم بودن دستگاه مد نظرتان اطمینان حاصل کنید. در غیر این صورت حسابی سرتان کلاه خواهد رفت.

گام هشتم: کارکنان و مواد اولیه
هر کسب و کاری نیاز به افراد متخصص دارد تا بتوانند بهترین عملکرد را ارائه کنند. در حقیقت همین کارکنان کسانی هستند که مسیر کافی شاپ شما را مشخص می کنند؛ سودآوری یا ورشکستگی! پس نهایت تلاش تان را برای انتخاب مناسب ترین گزینه داشته باشید. به طور میانگین هزینه یک ماه کار یک کارگر کافه حدود یک میلیون و 200 تا 2 میلیون تومان خواهد بود. البته به نسبت تخصص فرد، حقوق بیشتر خواهد بود.

مواد اولیه یکی دیگر از نکات مهم در راه اندازی کافه محسوب می‌شود. استفاده از مواد اولیه با کیفیت و در نتیجه خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های خوشمزه، پای مشتری‌های بیشتری را به مغازه شما باز خواهد کرد. قیمت انواع مواد اولیه با نوسانات اقتصادی بازار همگام است. اما به طور میانگین ماهانه در صورتی که 1000 مشتری هم داشته باشید بین 7 تا 8 میلیون تومان مواد اولیه نیاز خواهید داشت.

  • هر کافه به طور متوسط در خیابان های مرکز شهر تهران و نزدیک به مراکز فرهنگی روزانه 100 مشتری دارد که این مشتریان در روزهای آخر هفته به دو برابر هم می رسند به طور میانگین هر مشتری در کافه بین 12 تا 15 هزار تومان هزینه می کند. در حقیقت هر کافه روزانه یک میلیون و 500 هزار تومان درآمد دارد که بیش از 40 درصد آن را هزینه تامین مواد اولیه، تامین دستمزد کارگران و… در بر می‌گیرد. یک کافه دار به طور میانگین روزانه 800 هزار تومان از کسب و کار خود سود می برد که سود ماهیانه آن نزدیک به 24 میلیون تومان است. اما به طور کلی با توجه به محل کسب و کار شما، نوع مواد اولیه و تعداد کارکنان خود این رقم می تواند بهتر یا بدتر باشد.

    مثالی از دخل و خرج یک کافی شاپ
    آقای تیموری که یکی از کافی شاپ‌‌دارهای باسابقه خیابان معلم مشهد است، می‌گوید: بسته به موقعیت مکانی کافی شاپ و تعداد مشتری‌ها، رهن و اجاره مغازه متفاوت است.

    مثلا برای یک مغازه مناسب در بولوار معلم مشهد، حدود چهار میلیون تومان اجاره نیاز است و روزانه تقریبا 50 نفر مشتری خواهید داشت. ماهانه 20 کیلو قهوه به ارزش یک میلیون و 500 هزار، شیر و خامه، یک میلیون و… که در مجموع ارزش کل مواد اولیه تقریبا پنج میلیون در ماه خواهد بود. سود ناخالص روزانه 400 تومان که ماهانه 12 میلیون تومان است. سود خالص آن نیز تقریبا نصف رقم ناخالص آن خواهد بود. اما درآمد کل کافی شاپ داری ماهانه 15 میلیون تومان است. البته با توجه به روزهای هفته، در صورتی که ماهی تعطیلی بیشتر باشد به دلیل استفاده بیشتر از این فضاها این مبالغ بیشتر هم خواهد شد.

حداقل سلامت جسمانی و ذهنی

کارگاه یک هفته 30 ساعت

7 ساعت تئوری 

23 ساعت عملی

مباحث شایستگی آموزش کافی شاپ ، باریستا   

  • ویژگی کافی شاپ
    – ویژگی های مکان مناسب برای کافی شاپ
    – ویژگی های تجهیزات مناسب برای کافی شاپ
    – ابزار مورد استفاده در کافی شاپ

اهمیت تهیه منو طبق اصول صحیح
– اهمیت بازنگری منو
– راهکارهای کنترل هزینه در کافی شاپ
– اهمیت پایش موجودی مواد اولیه، مفهوم کنترل هزینه
Cost control

– مراحل کاشت ، برداشت و نگهداری قهوه و کاکائو
– انواع قهوه دم کردنی و قهوه فوری
– انواع قهوه خانه
– ویژگی شیر مناسب

-انواع آبمیوه
– نکات مورد اهمیت در ارتباط با آبمیوه ها
– تزئینات مورد استفاده برای آبمیوه ها

-تعریف دم نوش
– موارد مصرف دم نوش های فصول مختلف
– طبقه بندی درمانی و شفابخشی گیاهان
– اهمیت مدت دم کشیدن چای

-موارد کاربرد شربت
– مفهوم شربت غلیظ
– شرایط تهیه و نگهداری شربت

  • -دستورالعمل صحیح تهیه انواع نوشیدنی
    – موارد مصرف نوشیدنی ها

-دستورالعمل صحیح تهیه عرقیات
– کاربرد ابزار و تجهیزات مناسب
– موارد کاربرد عرقیات

-موارد مصرف سرد نوش ها بر اساس مزاج
– موارد احتیاط و منع مصرف سرد نوش ها
– طبقه بندی درمانی گیاهان
– تعریف سرکه انگبین سکنجبین 

– تعریف میلک شیک
– ویژگی انواع میلک شیک و مواد اولیه آن
مهارت :
– تهیه میلک شیک قهوه  – شکلات– موز– توت
فرنگی- پرتقال – طالبی – انبه – آناناس

-مواد اولیه تهیه بستنی
– ویژگی های انواع فرموالسیون بستنی
– ویژگی انواع ابزارها و تجهیزات

– انواع کیک مورد استفاده برای کافی شاپ
– ویژگی انواع کیک برای کافی شاپ
– مواد اولیه و ابزار و تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ

پرسش و پاسخ های مباحث شایستگی آموزش کافی شاپ

 

با سلام
دوره ی آموزش کافی شاپ یک هفته هر جلسه 4 ساعت ،30 ساعت 

با سلام

بله ، پس از گذراندن دوره ی آموزشی مدرک آموزشگاه که مورد تایید سازمان فنی حرفه ای نیز هست برای شما صادر می گردد.

با سلام

مدرک آموزشگاه در داخل کشور دارای اعتبار می باشد ولی چنانچه قصد دارید به خارج از کشور سفر کنید و مدرک بین المللی نیاز دارید ، آموزشگاه شما را برای گرفتن مدرک مورد نیاز به سازمان فنی و حرفه ای معرفی می کند.

با سلام

بله آموزشگاه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای می باشد و شما می توانید در سایت فنی حرفه ای استعلام آموزشگاه آریاگستر را دریافت کنید

با سلام

برای دوستان شهرستانی دوره های خصوصی بهتر می باشد زیرا مدت زمان و ساعت برگزاری کلاس با کاراموزان عزیز هماهنگ می شود و فشرده تر هستند.

با سلام

خود آموزشگاه خوابگاه مستقل ندارد ولی با چند خوابگاه همکاری می کند و کاراموزان را با قیمت مناسب به خوابگاه های مربوطه معرفی می کند.

با سلام

بله ، در نزدیکی آموزشگاه خطوط مترو  علی آباد، و استفاده از تاکسی یا اتوبوس به سمت نازی آباد

کلیک کنید برای مسیریابی 

با سلام

بله ، تمامی اساتید دارای چندین سال سابقه در بازار کار هستند.

مطالب مرتبط 

دیپلم های کاردانش 

امتیاز به مطلب