به وب سایت آموزشگاه آریا گستر (آریاوش) خوش آمدید

سلسبیل خ رودکی بعد از آذربایجان پ 730

تهران ُ،ایران

آموزش پخت کیک

آموزش کیک ساز | پخت کیک | مدرک کیک ساز فنی و حرفه ای | مدرک کیک پزی | آموزش پخت کیک با مدرک فنی و حرفه ای 

آموزش پخت کیک

کیك ساز شغلی است از مشاغل حوزه خدمات تغذیه ای است که دارای شایستگی های پخت انواع کیك های پایه-پخت انواع کرم ها- پایه گذاری کیك ها و کیك های چند طبقه-تزیین کیك با خامه و کار با ماسور- تزیین کیك با شکلات- تزیین کیك با فوندانت مقدماتی-تزیین کیك با فوندانت پیشرفته- تزیین کیك با باترکرم- تزیین کیك باستکیك می باشد.ما در این دوره به شما آموزش کیک ساز را با تمام مهارت های کاربردی و عملی ارائه خواهیم کرد.

  • گام اول: هدف از تاسیس کافی شاپ
    قدم اول در عین سادگی اهمیت زیادی دارد. خرجی هم روی دست شما نخواهد گذاشت. کاملا رایگان است! شاید جواب به این سوال بیشتر جنبه روان شناسانه داشته باشد اما همین موضوع پیش پا افتاده ممکن است در مسیر تاسیس و اداره کافی شاپ کمک بسیاری به شما بکند. چرا که هر زمانی از حجم زیاد کار یا سختی آن به ستوه آمده باشید با مرور پاسخ این سوال قطعا انگیزه می گیرید و با پشتکار بیشتری راه خود را ادامه خواهید داد.

    گام دوم: رسالت کافی شاپی
    برای این که از همین ابتدا سود آینده خود را تضمین کنید باید رسالت منحصر به فردی برای کافی شاپ خود داشته باشید. توجه کنید اگر به دنبال مشتریان بیشتر و پرو پاقرصی هستید که کافی شاپ شما را به هر جای دیگر ترجیح دهند باید نوآوری و خلاقیت زیادی از خود بروز دهید. هیچ عجله ای برای راه‌اندازی مغازه خود نداشته باشید. اگر وقت بیشتری را برای دو گام اول بگذارید قطعا پشیمان نخواهید شد.

    گام سوم: مشورت با با تجربه ها
    شما هنوز در ابتدای راه هستید. شاید با چند بار رفتن به کافی شاپ خیلی از موضوعات را فهمیده باشید ولی قطعا برای این که خود کافی شاپ دار باشید این اطلاعات کفایت نمی‌کند. افرادی را که در این حرفه صاحب نام هستند پیدا و به بهانه‌ های مختلف با آن ها صحبت کنید. فوت و فن‌ های این بازار را جویا شوید. راهکارهایی را بیابید که بتوانید در مشکلات از آن ها استفاده کنید.

ین افراد باید بتوانند بصورت کاملا هدفمندانه عمل کنند و کارهای خود را با دقت هر چه تمام تر دنبال نمایند. تهیه دسرها و کیک های خاص اغلب نیازمند مواد تشکیل دهندۀ خاص و متفاوتی است که باید هر کدام به تنهایی آماده گردند و سپس در کنار هم دیگر قرار گیرد تا یک محصول ناب و با کیفیت ایجاد شود. قنادانی که وارد شغل قناد می شوند بایستی بتوانند در ساعات طولانی و در زمان های طولانی کار کنند. صبوری و حوصله و دقت از ویژگی های بارز قناد ماهراست. همچنین او باید توانایی تصمیم گیری آنی داشته باشد. و باید بتواند چندین کار را به طور همزمان انجام دهد. زیرا در یک کارگاه قنادی شیرینی های مختلفی در حال پخت هستند، او باید به طور همزمان بر شیرینی ها نظارت کند تا مراحل پخت شان تکمیل گردد. البته در قنادی های بزرگ چندین کمک قناد مشغول به کارند.

برای مهارت تهیه شیرینی ( شیرینی پزی ) که در استاندارد شغلی این گونه تعریف گشته است به موارد زیر نیاز است :

رشته ی تحصیلی مرتبط : شامل آشپزی – قنادی – صنایع غذایی برای ورود آکادمیک نیاز است.
حداقل سابقه كار ی مرتبط برای ورود به شغل قناد : دو سال
– حداقل اعتبار لازم جهت اجرای طرح خانگی این شغل : 150میلیون ریال
حداقل فضایی که برای ورود به شغل قناد مورد نیاز است : 30 متر مربع
اگر سرمایۀ زیادی ندارید می توانید به صورت خانگی وارد این حرف شوید، این حرفه جزء مشاغل خانگی می باشد. این شغل باعث :

1- ایجاد اشتغال و درآمد برای جوانان می شود 2- انتشار فرهنگ غذایی بومی و منطقه ایی می شود 3- داشتن تخصص لازم در زمینه تولید را فراهم می کند 4 – شرایط مناسبی را برای تولید فراهم میکند 5- توانایی های لازم در بازاریابی و فروش محصول را افزایش می دهد. که البته بازاریابان ماهری برای شغل قناد لازم است.

مجوز از ادارۀ بهداشت : بایستی مکان دارای ضوابط بهداشتی لازم از سوی وزارت بهداشت باشد. و نیز کارشناسان وزارت بهداشت و یا بهداشت محیط آشپزخانۀ قنادی را تایید کنند.

البته لازم به ذکر است که کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط به صورت پیوسته درتمام قنادی ها مشغول بازرسی هستند. زیرا رعایت نکات بهداشتی در این شغل بسیار مهم است.

مجوز از موسسه استاندارد (در صورت لزوم) نیز بایستی گرفته شود.

 مراحل و مدارک مورد نیاز دریافت مجوز:

  • ارائه مدارک لازم نظیر: مدارک شناسایی و تحصیلی – سوابق کاری – تائیدیه سلامت و طی سایر مراحل اداری
  • دستگاه صادر کننده مجوز سازمان جهاد کشاورزی استانها می باشد.

حداقل سلامت جسمانی و ذهنی

کارگاه 25 ساعت آموزش عملی هر جلسه میانگین 4 الی 5 ساعت 

مباحث شایستگی آموزش کیک ساز   

– مواد اولیه کیك
– انواع کیك های پایه و ویژگی های آنها
– انواع چربی به کار رفته در کیك ها
– انواع آردها
– انواع بهبود دهنده ها و طعم دهنده ها
– انواع امولسیون ها

مواد اولیه مصرفی در انواع کرم
– طعم دهنده ها مخصوک کرم ها
– انواع غلظت دهنده ها در کرم ها
– ظروف مخصوک تهیه کرم ها

-انواع پایه ها و ویژگی آن
– انواع ویژگی طبقات کیك

– انواع خامه و درصد چربی آنها
– پودر خامه و حل آوری آن

– انواع قالب مخصوص شکلات 
– نحوه رنگ کردن شکالت سفید و انواع حلال رنگ
– انواع زر ورق و طلق های شکلاتی  و نگهداری انواع
شکلات

-خمیر فوندانت و شناخت مواد تشکیل دهنده آن
– انواع رنگ های مخصوص خمیر فوندانت
– مواد شیمیایی و فرم دهنده فوندانت
– ابزار مخصوک دیزاین کیك فوندانت

– ایسینگ جهت کار با استنسیل
– تکنیك ها، استنسیل و نقاشی با قلم روی فوندانت
– انواع استنسیل و کار با آن

– انواع باترکرم مخصوص کاور کیك
– باتر کرم مخصوص مدل سازی
– باتر کرم کره ای

– استراگچو مخصوص در کیك
– کیك های پایه مناسب باست کیك
– کاناس مناسب جهت زیرسازی
– آناتومی چهره و بدن

پرسش و پاسخ های مباحث شایستگی  آموزش کیک ساز 

 

با سلام
دوره ی آموزش 25 ساعت آموزش عملی طی 4 الی 5 روز کارگاه

با سلام

بله ، پس از گذراندن دوره ی آموزشی مدرک آموزشگاه که مورد تایید سازمان فنی حرفه ای نیز هست برای شما صادر می گردد.

با سلام

مدرک آموزشگاه در داخل کشور دارای اعتبار می باشد ولی چنانچه قصد دارید به خارج از کشور سفر کنید و مدرک بین المللی نیاز دارید ، آموزشگاه شما را برای گرفتن مدرک مورد نیاز به سازمان فنی و حرفه ای معرفی می کند.

با سلام

بله آموزشگاه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای می باشد و شما می توانید در سایت فنی حرفه ای استعلام آموزشگاه آریاگستر را دریافت کنید

با سلام

برای دوستان شهرستانی دوره های خصوصی بهتر می باشد زیرا مدت زمان و ساعت برگزاری کلاس با کاراموزان عزیز هماهنگ می شود و فشرده تر هستند.

با سلام

خود آموزشگاه خوابگاه مستقل ندارد ولی با چند خوابگاه همکاری می کند و کاراموزان را با قیمت مناسب به خوابگاه های مربوطه معرفی می کند.

با سلام

بله ، در نزدیکی آموزشگاه خطوط مترو  علی آباد، و استفاده از تاکسی یا اتوبوس به سمت نازی آباد

کلیک کنید برای مسیریابی 

با سلام

بله ، تمامی اساتید دارای چندین سال سابقه در بازار کار هستند.

مطالب مرتبط 

دیپلم های کاردانش 

امتیاز به مطلب