شرایط تغییر رشته دانشگاه
ماده 31 -در صورتیکه دانشجو توانایی ادامه تحصیل در رشته فعلی خود را از دست داده باشد، موافقت با تغییر رشته دانشجو در همان گروه آموزشی و مقطع تحصیلی با نظر شورای استان انجام میگردد. در این مورد، نیاز به رعایت بندهای 1 تا 3 ماده 28 نمیباشد.
تبصره- در صورتیکه دانشجو توانایی ادامه تحصیل در کلیه رشته های گروه آموزشی خود را از دست داده باشد، موافقت با تغییر رشته دانشجو از یک گروه آموزشی به گروه آموزشی دیگر صرفاً با ارسال مدارك و مستندات از طریق شورای استان و با تایید شورای بررسی موارد خاص دانشگاه انجام میگردد.
ماده 32 -در مواردی که ایجاب می نماید یک دانشجو ضمن انتقال از یک مرکز به مرکز دیگر الزاماً تغییر رشته دهد، انتقال توام با تغییر رشته امکان پذیر است، منوط بر آنکه دانشجو شرایط انتقال و تغییر رشته توأمان را داشته و هر دو کار به طور همزمان صورت گیرد. چنانچه رشته مورد نظر در مبدأ نباشد، دانشجو منتقل میشود و سپس تغییر رشته میدهد
تبصره 1 -دانشجویان دوره های کاردانی و کارشناسی ترمی که به هر دلیل قادر به ادامه تحصیل با سرفصل رشته پذیرفته شده نیستند، میتوانند با سرفصل جدید دوره های کاردانی فنی/کاردانی حرفه ای/ مهندسی فناوری/کارشناسی حرفه ای ادامه تحصیل دهند. مرکز آموزش میتواند نسبت به معادل سازی دروس گذرانده شده و تغییر دوره اقدام نماید.
تبصره 2 -دروسی که دانشجو در رشته یا گرایش قبلی گذرانده است، در گروه آموزشی رشته جدید بررسی و معادل سازی میشود و فقط دروسی از وی پذیرفته میشود که به تشخیص گروه آموزشی، با دروس رشته یا گرایش جدید اشتراك محتوایی (طبق برنامه درسی مصوب) داشته باشد و نمره هر یک از آن دروس کمتر از 12 نباشد، در این صورت، فقط دروس پذیرفته شده و نمره آنها با احتساب در معدل کل و سنوات در کارنامه دانشجو ثبت و باقی می ماند
تبصره 3 -در مورد دانشجوی شاهد و ایثارگر، پذیرش دروس با حداقل نمره 10 بنا به تشخیص شورای استان الزامی است.