به وب سایت آموزشگاه آریا گستر خوش آمدید

نازی آباد خ مدائن خ بدلی گیوی پلاک ۱۲
تهران ُ،ایران

آموزش آشپزی ملل | دیپلم آشپزی فنی حرفه ای | آشپزی ملل ترکیه | آشپزی ملل مدرک فنی و حرفه ای

آشپز ملل شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است كه شایستگی های تهیه مواد اولیه- آماده سازی آنها و نگهداری
مواد تا زمان مصرف، شستشو- سرویس و نگهداری دستگاهها و وسایل آشپزی- اجاق و فر، توزین و اندازه گیری مواد و نحوه كار با دیگر تجهیزات در آشپزخانه، غذاهای خمیری، پیتزا، پاستا و لازانیا ، تهیه سوپها، سالادها، سسها و اردورها یا پیش غذاها، تهیه انواع خوراكها (راگو، بیفاستراگانف، كتلت دسته دار، رولت گوشت، متیلف)، تهیه غذاهای دریایی ماهیها؛ ماهی سفید، (سالمون)، میگو، تهیه غذاهای گوشتی بلدرچین با سس پرتقال، بوقلمون، مرغابی شكم پر با سس پرتقال، ژیگو، استیك ،تهیه انواع دسررا انجام می دهد و با مشاغل چون مدیر رستوران ، كمك آشپز ،انباردار و فروشنده در ارتباط شغلی می باشد.

اگر آشپزی و پختن غذاهای متنوع برای شما لذت بخش است این دوره مناسب شماست. در این دوره شما با فرهنگ غذایی ملل مختلف و همینطور اداب غذا خورنشان آشنا می شوید. علاوه بر این هنرجویان دانش کافی برای انتخاب و شناخت مواد اولیه ی مناسب برای تهیه ی انواع غذاهای متنوع و استاندارد، نحوه ی سرو و کشیدن غذا در ظرف و نکات بهداشتی را آموزش می بینید.

دوره ی آشپزی ملل فرصتی مناسب برای علاقه مندان به آشپزی را فراهم می کند تا بتوانند تجربه و تبحر لازم را برای تبدیل شدن به یک آشپز حرفه ای کسب کنند. این دوره به صورت عملی و تخصصی انواع آشپزی ملل را به هنرجویان عزیز آموزش می دهد و فرایند پخت و سرو غذا را به صورت کامل مورد بررسی قرار می دهند.

مباحث شایستگی آشپزی ملل   

  • – ویژگی انواع مواد اولیه مورد استفاده در غذاهای ملل
    – ویژگی ظروف و نگهداری مواد و آسیاب آنها
    – انواع سبزیجات و صیفی جات و موارد مصرف آنها

– اهمیت تهیه مواد اولیه با كیفیت مناسب
– شرایط نگهداری مواد اولیه تا زمان مصرف
-نكات پاك كردن، شستن، خشك كردن، خرد كـردن و دیگـر
آماده سازی های مواد مصرفی

-واحدهای اندازه گیری دما (سانتی گراد ، فارنهایت)
– انواع ترازو
– واحدهای اندازه گیری وزن و حجم
-پیمانه ها و قاشقهای اندازه گیری طبق استاندارد

-نكات مربوط به درجه حرارت پخت
-انواع تجهیزات مورد استفاده برای پخت

-انواع خمیرهای پاستا و لازانیا و پیتزا
-انواع گوشت و موارد مصرف آن
– انواع سبزیجات و خرد كردن و موارد مصرف آن
-تهیه انواع سس مناسب برای پیتزا،پاسـتا،لازانیا (پسـتو،گوجه
فرنگی ،آلوزرد)

– انواع چاشنی ها و مواد اوليه سس ها
– مواد اوليه سالادها و آماده كردن سس ها با غلظت مناسب
– انواع سبزيجات و استاك

  • – انواع گوشت و برش صحیح انواع گوشت
    – انواع گوشت و مرغ و نحوه صحیح مزه دار كردن
    -ویژگی سلامتی و تازگی انواع گوشت و مرغ

– انواع ماهی و میگو و برش صحیح انواع گوشت
– نحوه صحیح مزه دار كردن
– ویژگی سلامت و تازگی انواع ماهی

– انواع گوشت و برش صحیح انواع گوشت
-انواع سس مورد استفاده برای غذهای گوشتی
– انواع گوشت و مرغ و نحوه صحیح مزه دار كردن
– ویژگی سلامتی و تازگی انواع گوشت و مرغ
– سبزیجات مناسب برای پخت انواع گوشتها

– انواع مواد اولیه دسر
– مواد لازم برای تهیه خمیرهای مورد نیاز دسر

پرسش و پاسخ های مباحث شایستگی آشپزی ملل

 

با سلام
دوره ی آموزش آشپزی ملل   10 جلسه 90 دقیقه ای می باشد.

با سلام

بله ، پس از گذراندن دوره ی آموزشی مدرک آموزشگاه که مورد تایید سازمان فنی حرفه ای نیز هست برای شما صادر می گردد.

با سلام

مدرک آموزشگاه در داخل کشور دارای اعتبار می باشد ولی چنانچه قصد دارید به خارج از کشور سفر کنید و مدرک بین المللی نیاز دارید ، آموزشگاه شما را برای گرفتن مدرک مورد نیاز به سازمان فنی و حرفه ای معرفی می کند.

با سلام

بله آموزشگاه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای می باشد و شما می توانید در سایت فنی حرفه ای استعلام آموزشگاه آریاگستر را دریافت کنید

با سلام

برای دوستان شهرستانی دوره های خصوصی بهتر می باشد زیرا مدت زمان و ساعت برگزاری کلاس با کاراموزان عزیز هماهنگ می شود و فشرده تر هستند.

با سلام

خود آموزشگاه خوابگاه مستقل ندارد ولی با چند خوابگاه همکاری می کند و کاراموزان را با قیمت مناسب به خوابگاه های مربوطه معرفی می کند.

با سلام

بله ، در نزدیکی آموزشگاه خطوط مترو  علی آباد، و استفاده از تاکسی یا اتوبوس به سمت نازی آباد

کلیک کنید برای مسیریابی 

با سلام

بله ، تمامی اساتید دارای چندین سال سابقه در بازار کار هستند.

مطالب مرتبط 

دیپلم های کاردانش