آموزش آشپزی ملل | دیپلم آشپزی فنی حرفه ای | آشپزی ملل ترکیه | آشپزی ملل مدرک فنی و حرفه ای
آنچه که در این مطلب میخوانید:
Toggleآموزش آشپزی ملل
آموزش آشپزی ملل شغلی از مشاغل حوزه صنایع غذایی است كه شایستگی های تهیه مواد اولیه- آماده سازی آنها و نگهداری مواد تا زمان مصرف، شستشو- سرویس و نگهداری دستگاهها و وسایل آشپزی- اجاق و فر، توزین و اندازه گیری مواد و نحوه كار با دیگر تجهیزات در آشپزخانه، غذاهای خمیری، پیتزا، پاستا و لازانیا ، تهیه سوپها، سالادها، سسها و اردورها یا پیش غذاها، تهیه انواع خوراكها (راگو، بیفاستراگانف، كتلت دسته دار، رولت گوشت، متیلف)، تهیه غذاهای دریایی ماهیها؛ ماهی سفید، (سالمون)، میگو، تهیه غذاهای گوشتی بلدرچین با سس پرتقال، بوقلمون، مرغابی شكم پر با سس پرتقال، ژیگو، استیك ،تهیه انواع دسر را انجام می دهد و با مشاغل چون مدیر رستوران ، كمك آشپز ،انباردار و فروشنده در ارتباط شغلی می باشد.
اگر آشپزی و پختن غذاهای متنوع برای شما لذت بخش است این دوره مناسب شماست. در این دوره شما با فرهنگ غذایی ملل مختلف و همینطور اداب غذا خورنشان آشنا می شوید.
کلاس آموزش آشپزی ملل
در کلاس آموزش آشپزی ملل علاوه بر این هنرجویان دانش کافی برای انتخاب و شناخت مواد اولیه ی مناسب برای تهیه ی انواع غذاهای متنوع و استاندارد، نحوه ی سرو و کشیدن غذا در ظرف و نکات بهداشتی را آموزش می بینید. دوره ی آشپزی ملل فرصتی مناسب برای علاقه مندان به آشپزی را فراهم می کند تا بتوانند تجربه و تبحر لازم را برای تبدیل شدن به یک آشپز حرفه ای کسب کنند. این دوره به صورت عملی و تخصصی انواع آشپزی ملل را به هنرجویان عزیز آموزش می دهد و فرایند پخت و سرو غذا را به صورت کامل مورد بررسی قرار می دهند.
دلیل اهمیت آشنایی با دوره های آموزش آشپزی ملل:
در حال حاضر غذا یکی از جاذبه های یک منطقه خاص می باشد. اغلب افراد در مسافرت های داخلی و خارجی ترجیح می دهند تا با غذای ملت ها و جوامع مختلف آشنا شوند و آنها را امتحان نمایند. جالب است که بدانید افراد زیادی در دنیا وجود دارند که برای کشف طعم های جدید هزاران کیلومتر سفر می نمایند تا با دستور پخت و مزه های جدید آشنا شوند. یقینا برای اینکه شما بتوانید دستور پخت یک غذا را به بهترین شکل فرا بگیرید لازم است تا از آشپز حرفه ای این مورد را جویا شوید. به همین دلیل در دوره های آموزش آشپزی ملل تلاش می گردد تا دستورات اصلی توسط افراد متخصص و حرفه ای آموزش داده شوند تا بتوان از آنها استفاده کرد. یادگیری این تخصص نیاز به تمرین و خلاقیت است. دوره های آموزش آشپزی ملل می تواند از جهات مختلف مهم باشد که برخی از جوانب در زیر معرفی شده اند:
- با منوی غذایی برترین رستوران های دنیا آشنا می شوید.
- می توانید دستور پخت انواع غذاهای محلی و بومی را فرا بگیرید.
- می توانید غذاهای معروف دنیا را شناخته و سرو آنها را بیاموزید.
- با مواد غذایی مختلف و نحوه استفاده از آنها در رسپی های مختلف می توانید آشنا شوید.
- با طعم های مختلف و استفاده از آنها در منوهای غذایی آشنا خواهید شد.
- نحوه دیزاین انواع غذاها را فرا خواهید گرفت.
- می توانید روش طبخ انواع غذاها را فرا بگیرید.
با این توضیحات اگر بتوانید دوره های آموزش آشپزی ملل را پشت سر بگذارید، یک آشپز فعال بین المللی خواهید بود که با اصول و تکنیک های لازم برای اداره رستوران آشنایی دارد.
افرادی که دوره های آموزش آشپزی ملل را پشت سر می گذارند در چه مکان هایی می توانند فعالیت نمایند؟
همواره باید در نظر داشت که با شرکت در دوره های آموزش آشپزی ملل، فرصت های شغلی بسیاری در اختیار خواهید داشت. در حال حاضر بحث غذا و خوراک برای تمام مردم در کل جهان از اهمیت بالایی برخوردار است از همین رو فرصت های شغلی بسیاری نیز وجود دارد. در همین راستا می توان به شغل های زیر اشاره نمود:
- امکان راه اندازی و افتتاح هرگونه رستورانی را خواهید داشت.
- می توانید به راحتی مهاجرت نموده و از طریق مدرک خود فعالیت مناسب خود را بیابید.
- می توانید در مناطق توریستی رستوران های بومی افتتاح نمایید.
- می توانید به عنوان سرآشپز در سایر رستوران ها فعالیت نمایید.
در دوره های آموزش آشپزی ملل چه مواردی آموزش داده می شود؟
طبیعتا با توجه به اینکه دوره های فوق در سطح بین المللی برگزار می شود، لازم است تا نحوه تهیه انواع غذاها آموزش داده شود اما این بین برخی از سرفصل های مهم در زیر لیست شده است که می توانید در نظر داشته باشید:
- آموزش تهیه انواع کباب ها اعم از لاری، بناب، مکزیکی، یونانی، شش طاووق و ….
- آموزش تهیه غذاهای مکزیکی همانند پلو با مرغ، فاهیتا، سوپ تورتیلا، سوپ سالسا، ناچو و …
- آموزش تهیه انواع غذاهای ایتالیایی مانند کیش لورن، چیکن پارمزان، پاستا پستو، سالاد سزار و …
- آموزش تهیه غذاهای عربی همانند حمص، مجبوس، فتوش، عرایس و ….
- آموزش تهیه انواع غذاهای هندی مانند آلو هندی، باتر چیکن، کاری گوشت، پراتا و …
- آموزش تهیه انواع غذاهای دریایی مانند خرچنگ، سس هلندیز، کالاماری، میگو، لابستر و …
- آموزش پخت غذاهای مدیترانه ای مانند پیلاو، پایلا، داوود پاشا، حریرا، کوفته و …
- آموزش تهیه انواع سوپ ها همانند گراتن، سوفله، سوپ گوجه؛ سوپ پیاز و …
- آموزش تهیه انواع غذاهای آسیایی مانند کاری سیب زمینی، ماسامان، نودل، کیمچی و …
- آموزش تهیه انواع غذاهای فرانسوی مانند رولت، راگو، کنسوله، بیفتک و …
با توضیحاتی که در بالا عنوان شد، اگر شما جزء آن دسته از افراد می باشید که به آشپزی علاقه دارید، لذا دوره های آموزش آشپزی ملل می تواند گزینه خوبی برایتان باشد.
البته توجه نمایید، برای اینکه بتوانید یک آشپز حرفه ای باشید لازم است تا در عین اینکه سرعت عمل بالایی دارید، غذاهای باکیفیت نیز تولید نمایید تا افراد راغب به مزه کردن آنها باشند.
از سوی دیگر باید از مواد اولیه خوب استفاده نمایید تا خروجی کار شما را بهتر نمایند. به صورت کلی برای اینکه در حوزه بین الملل به آشپز توانایی تبدیل شوید، نیاز به صبر و تمرین بسیار وجود دارد.
مباحث شایستگی آشپزی ملل
– ویژگی انواع مواد اولیه مورد استفاده در غذاهای ملل
– ویژگی ظروف و نگهداری مواد و آسیاب آنها
– انواع سبزیجات و صیفی جات و موارد مصرف آنها
– اهمیت تهیه مواد اولیه با كیفیت مناسب
– شرایط نگهداری مواد اولیه تا زمان مصرف
-نكات پاك كردن، شستن، خشك كردن، خرد كـردن و دیگـر
آماده سازی های مواد مصرفی
-واحدهای اندازه گیری دما (سانتی گراد ، فارنهایت)
– انواع ترازو
– واحدهای اندازه گیری وزن و حجم
-پیمانه ها و قاشقهای اندازه گیری طبق استاندارد
-نكات مربوط به درجه حرارت پخت
-انواع تجهیزات مورد استفاده برای پخت
-انواع خمیرهای پاستا و لازانیا و پیتزا
-انواع گوشت و موارد مصرف آن
– انواع سبزیجات و خرد كردن و موارد مصرف آن
-تهیه انواع سس مناسب برای پیتزا،پاسـتا،لازانیا (پسـتو،گوجه
فرنگی ،آلوزرد)
– انواع چاشنی ها و مواد اوليه سس ها
– مواد اوليه سالادها و آماده كردن سس ها با غلظت مناسب
– انواع سبزيجات و استاك
– انواع گوشت و برش صحیح انواع گوشت
– انواع گوشت و مرغ و نحوه صحیح مزه دار كردن
-ویژگی سلامتی و تازگی انواع گوشت و مرغ
– انواع ماهی و میگو و برش صحیح انواع گوشت
– نحوه صحیح مزه دار كردن
– ویژگی سلامت و تازگی انواع ماهی
– انواع گوشت و برش صحیح انواع گوشت
-انواع سس مورد استفاده برای غذهای گوشتی
– انواع گوشت و مرغ و نحوه صحیح مزه دار كردن
– ویژگی سلامتی و تازگی انواع گوشت و مرغ
– سبزیجات مناسب برای پخت انواع گوشتها
– انواع مواد اولیه دسر
– مواد لازم برای تهیه خمیرهای مورد نیاز دسر
آموزش آشپزی ملل در دانشگاه:
بدون شک می توان بیان داشت که آموزش آشپزی ملل یکی از لذت بخش ترین رشته های دانشگاهی می باشد. این رشته در کنار سرفصل های گسترده و جامعی که در دانشگاه دارد، بسیار نیز مفرح است. شما می توانید با آداب و رسوم و فرهنگ مردمان مختلف آشنا شوید. در گذشته اغلب افراد دانش خود را اکثرا از طریق تجربه به دست می آوردند اما امروزه شرایطی فراهم آمده است که می توان به صورت آکادمیک نیز بر روی آموزش آشپزی ملل تمرکز نمود. با این توضیح باید در نظر داشته باشید که خوشبختانه در داخل کشور نیز دانشگاه هایی برای آموزش رشته مذکور وجود دارند.
در دانشگاه و رشته آشپزی ملل، دانشجویان ضمن یاد گرفتن موارد تئوری می آموزند که مواد اولیه خوب چه ویژگی هایی دارند، چگونه آنها را شناسایی کنند، نحوه کات نمودن و برش دادن آنها چگونه است و از چه طریقی خواهند توانست یک رسپی را به خوبی اجرا نمایند. به صورت کلی باید در نظر داشت که طعم و مزه عالی نیاز به بلد بودن قواعد و اصول اولیه دارد که در دانشگاه این استاندارد ها به خوبی آموزش داده می شوند.
شاید برای شما نیز این سوال به وجود آید که آیا دانشجویان پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه بازار کار خوبی خواهند داشت؟ خوشبختانه امروزه بازار کار از افراد دانش آموخته در رشته مذکور استقبال خوبی می نماید، این افراد به راحتی در مناطق گردشگری، توریستی، کافی شاپ ها و … به عنوان کمک آشپز، سرآشپز و … می توانند جذب شوند. در حال حاضر در دانشگاه برای این رشته دو سطح کارشناسی و کاردانی در نظر گرفته شده است. برای هر کدام از این دو مورد فرد دانشجو موظف است تا در 4 نیمسال تحصیلی شرکت کرده و دروس مربوط به آن پایه را پشت سر بگذارد.
در خصوص دروس تخصصی رشته آشپزی ملل باید توجه داشته باشید که دانشجویان درس هایی با مفاد زیر را مطالعه خواهند نمود:
- نقش کیفیت در آشپزخانه
- آشنایی با فرصت ها در رستوران ها
- نحوه مدیریت آشپزخانه
- نقش رستوران ها در جامعه مدرن
- نحوه بررسی و مدیریت هزینه ها در آشپزخانه
- آشنایی با شیوه آشپزی آسیای شرق
- آشنایی با نحوه آشپزی اروپا
- آشنایی با آشپزی آسیای مدیترانه
- آشنایی با رسپی های گیاهی
- آشنایی با نحوه آشپزی آمریکای جنوبی
- آشنایی با نحوه آشپزی حوزه مدیترانه
- آشنایی با رسپی های آفریقایی
- آشنایی با غذاهای دریایی
عموما افرادی که دارای مدرک آشپزی ملل باشند، می توانند در هتل ها و رستوران های تاپ و با حداقل 3 ستاره فعالیت نمایند.این افراد می توانند مدرک دانشگاهی خود را در صورت نیاز ترجمه نموده و از طریق آن اقدام به مهاجرت نمایند. به صورت کلی در انتهای این دوره های آموزشی شما قادر خواهید بود تا انواع پیش غذاها، غذاهای اصلی و دسر ها را با رسپی های اصلی آن تهیه نمایید. خوشبختانه کسب درآمد از این طریق در داخل کشور نیز بسیار بالا است و به همین دلیل جزء رشته های سودآور در نظر گرفته می شود.
پرسش و پاسخ های مباحث شایستگی آشپزی ملل
با سلام
دوره ی آموزش آشپزی ملل 10 جلسه 90 دقیقه ای می باشد.
با سلام
بله ، پس از گذراندن دوره ی آموزشی مدرک آموزشگاه که مورد تایید سازمان فنی حرفه ای نیز هست برای شما صادر می گردد.
با سلام
مدرک آموزشگاه در داخل کشور دارای اعتبار می باشد ولی چنانچه قصد دارید به خارج از کشور سفر کنید و مدرک بین المللی نیاز دارید ، آموزشگاه شما را برای گرفتن مدرک مورد نیاز به سازمان فنی و حرفه ای معرفی می کند.
با سلام
بله آموزشگاه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای می باشد و شما می توانید در سایت فنی حرفه ای استعلام آموزشگاه آریاگستر را دریافت کنید
با سلام
برای دوستان شهرستانی دوره های خصوصی بهتر می باشد زیرا مدت زمان و ساعت برگزاری کلاس با کاراموزان عزیز هماهنگ می شود و فشرده تر هستند.
با سلام
خود آموزشگاه خوابگاه مستقل ندارد ولی با چند خوابگاه همکاری می کند و کاراموزان را با قیمت مناسب به خوابگاه های مربوطه معرفی می کند.
با سلام
بله ، در نزدیکی آموزشگاه خطوط مترو علی آباد، و استفاده از تاکسی یا اتوبوس به سمت نازی آباد
با سلام
بله ، تمامی اساتید دارای چندین سال سابقه در بازار کار هستند.