فرق کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک در چیست؟
کابینت ها جزء جدایی ناپذیر هر آشپزخانه ای هستند به طوری که نمیتوان این فضا را بدون وجود آنها تصور کرد. اگر برای خرید کابینت به فروشگاه های مختلف مراجعه کرده باشید قطعا با مدل های متنوعی رو به رو شده اید. از میان این مدل ها میتوان به کابینت های کلاسیک و نئو کلاسیک اشاره کرد که این روزها طرفداران بسیاری دارند.
یکی از سوالات پرتکرار بسیاری از افراد این است که فرق کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک در چیست؟ اگر شما نیز به دنبال پاسخ این سوال هستید در ادامه مطلب با ما همراه شوید.
چنانچه مایل به دریافت اطلاعات در خصوص دوره آموزش کابینت سازی هستید کلکی کنید.

کابینت کلاسیک چیست؟

کابینت کلاسیک همانطور که از نامش مشخص است با کنده کاری ها و طرح های سنتی ساخته می شود. این نوع کابینت از چوب و مصنوعات باکیفیت تولید می شود و مقاومت و طول عمر زیادی دارد. عموما این کابینت ها دارای ویژگی هایی مانند حکاکی های دقیق، لبه ها و فریم های چوبی، نقش های زینتی و درب های شیشه ای در جهت نمایش ظروف هستند.
ترکیبات قرینه کابینت های کلاسیک جزء ویژگی های برجسته آنها به شمار میرود. به دلیل اینکه در ساخت این کابینت ها عموما از چوب استفاده می شود میتوان طرح های خاصی را روی آنها ایجاد کرد. این طرح ها می توانند زیبایی خاصی را در فضای آشپزخانه شما پدید آورند.
آموزشگاه آریاگستر ارائه دهنده مدرک کابینت سازی معتبر می باشد برای دریافت اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
کابینت کلاسیک چیست؟

بیشتر بخوانید: فرق کابینت وکیوم و ممبران

مزایا و معایب کابینت کلاسیک

مزایا:
  • امکان حک کردن انواع طرح روی درب کابینت
  • موجود در رنگ های مختلف
  • تنوع بی نهایت در طراحی و کنده کاری
  • استحکام فوق العاده
  • طول عمر زیاد
معایب
  • حساس به حرارت
  • نیاز به زمان زیاد برای ساخت و نصب به دلیل پیچیدگی های طرح ها
  • بالا بودن احتمال آسیب دیدگی توسط اشیاء برنده و تیز
  • حساس به رطوبت

کابینت نئو کلاسیک چیست؟

کابینت نئو کلاسیک یکی از جدیدترین مدل های کابینت است که در واقع میتوان آن را یک سبک تلفیقی دانست. با استفاده از این کابینت ها می توانید فضای شیک، ساده و کاربردی را در آشپزخانه خود ایجاد کنید. در واقع سبک تلفیقی کابینت نئو کلاسیک می تواند ترکیبی از فضای مدرن و کلاسیک را در منزل شما به وجود آورد.
ظاهر کابینت های نئو کلاسیک ترکیبی از المان‌های ساده، خطوط صاف و جلوه‌های کلاسیک است و این ویژگی باعث شده که با دکوراسیون های مختلف به راحتی هماهنگ شوند. این کابینت ها معمولا ارتفاع بلندی دارند و تا زیر سقف می رسند. شما می توانید از فضای بالای آنها به خوبی استفاده کنید به دلیل اینکه ظرفیت زیادی دارند.
کابینت نئو کلاسیک چیست؟

مزایا و معایب کابینت نئو کلاسیک

مزایا
  • مقاومت و طول عمر زیاد
  • نظافت آسان
  • ایجاد دکوراسیونی تلفیق شده از سبک مدرن و کلاسیک
  • طراحی های زیبا
  • تنوع رنگ
معایب
  • آسیب پذیر بودن در مقابل اجسام تیز به دلیل طرح های ظریف
  • حساسیت به رطوبت
  • نیازمند محیط ایزوله برای اجرای رنگ
  • نیاز به دقت و امکانات زیاد برای ساخت

انواع متریال مورد استفاده در کابینت کلاسیک و نئو کلاسیک

در این بخش از مطلب قصد داریم متریالی که در ساخت کابینت کلاسیک و نئو کلاسیک استفاده می شوند را به شما عزیزان معرفی کنیم:
• تمام چوب: این مدل کابینت ها همانطور که از نامشان میتوان متوجه شد به طور کامل از چوب ساخته می شوند. این موضوع باعث می شود که از زیبایی فوق العاده ای برخوردار باشند و نسبت به اکثر مدل ها دوام و استحکام بیشتری داشته باشند.
• روکش چوب: این مدل کابینت ها عموما از ام دی اف با روکش چوب بلوط ساخته می شوند. این کابینت ها در مقایسه با کابینت های تمام چوب قیمت های کمتری دارند اما از لحاظ ظاهری بسیار مشابه آنها به نظر می رسند.
• پولیشی: کابینت های پولیشی از نظر ظاهری شباهت بسیاری با کابینت های مدرن دارند. ظاهر روکش این کابینت ها پولیش خورده و براق است و بسیار شبیه طرح‌های هایگلاس کابینت‌های مدرن هستند.
• انزو: از دیگر متریال به کار رفته در ساخت کابینت های کلاسیک و نئو کلاسیک میتوان به انزو اشاره کرد.کابینت های انزو غالبا روکش دار هستند و جنس این روکش ها از پلی اورتان یا پلی استر است.
انواع متریال مورد استفاده در کابینت کلاسیک و نئو کلاسیک

تفاوت های کابینت کلاسیک و نئو کلاسیک

در این قسمت تفاوت های کابینت کلاسیک و نئو کلاسیک را بیان میکنیم:
1. ظاهر: مهم ترین تفاوت بین کابینت کلاسیک و نئو کلاسیک در ظاهر آنها است. کابینت های کلاسیک عموما دارای طرح ها و اشکال منبت کاری شده و سنتی هستند. کابینت های نئو کلاسیک خطوطی صاف و ساده تر دارند. اینکه کدامیک از این طرح ها برایتان مناسب تر است کاملا به سلیقه شما بستگی دارد.
2. دوام و کیفیت: اینکه دوام و کیفیت کابینت کلاسیک بهتر است یا نئو کلاسیک کاملا به متریال به کار رفته در ساخت آنها بستگی دارد. قطعا یک کابینت تمام چوب نسبت به کابینت با روکش چوب از دوام و استحکام بیشتری برخوردار است. در واقع میتوان گفت از لحاظ دوام و کیفیت تفاوتی بین کابینت های کلاسیک و نئو کلاسیک وجود ندارد و همه چیز وابسته به جنس آنها است.
3. به روز بودن: یکی از تفاوت های کابینت کلاسیک و نئو کلاسیک در به روز بودن آنها است. کابینت های نئو کلاسیک عموما طرح های به روزتری دارند و اگر از طرفداران مدل های مدرن هستید این کابینت ها انتخاب خوبی برای شما محسوب می شوند.
4. تناسب با فضا: برای اینکه یک خروجی ایده آل از نصب کابینت های کلاسیک و نئو کلاسیک داشته باشید باید ابعاد فضا را در نظر بگیرید. طرح های کلاسیک برای اینکه جلوه بیشتری پیدا کنند به فضاهای بازتر و پرنورتر نیاز دارند. شلوغی طرح های کلاسیک نمی توانند در فضاهای کوچک خود را به خوبی نشان دهند و حتی ممکن است باعث شوند فضای آشپزخانه شما گرفته تر به نظر برسد. کابینت های نئو کلاسیک برای فضاهای کوچک انتخاب های بهتری هستند.
تفاوت های کابینت کلاسیک و نئو کلاسیک

سخن پایانی

در این مطلب به بررسی تفاوت های کابینت کلاسیک و نئو کلاسیک پرداختیم. اگر از دوستداران طرح های مدرن و مجلل هستید اما فضای کمی در اختیار دارید کابینت های نئو کلاسیک انتخاب های مناسب تری برای شما به شمار میروند. اگر به سبک های کلاسیک و سنتی علاقه دارید و از لحاظ فضا نیز محدودیت ندارید کابینت های کلاسیک گزینه های ایده آلی برای شما هستند. به صورت کلی برای اینکه در خرید کابینت هوشمندانه تر عمل کنید باید نیاز و فضای آشپزخانه خود را در نظر بگیرید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.

سوالات متداول

  1. دستگیره های کابینت های نئو کلاسیک به چه شکل هستند؟
    دستگیره های این کابینت ها عموما مخفی یا بسیار کم‌ رنگ هستند که باعث می شوند ظاهری ساده و مینیمالیستی پیدا کنند.
  2. آیا در طراحی کابینت های نئو کلاسیک تعادل برقرار شده است؟
    بله، کابینت های نئو کلاسیک نه بیش از حد ساده و نه بیش از اندازه پر زرق و برق هستند. در واقع تعادل در طراحی یکی از ویژگی های منحصر به فرد این کابینت ها به شمار میرود.
  3. آیا کابینت های کلاسیک جادار هستند؟
    بله، عمق این کابینت ها در مقایسه با کابینت های مدرن بیشتر است به همین دلیل نسبت به آنها جادارتر هستند.
1/5 - (2 امتیاز)
ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.