به وب سایت آموزشگاه آریا گستر خوش آمدید

نازی آباد خ مدائن خ بدلی گیوی پلاک ۱۲
تهران ُ،ایران

آموزش شیرینی پزی | طرز تهیه شیرینی | آموزش شیرینی پزی فنی و حرفه ای | آموزش شیرینی پزی تهران

آموزش شیرینی پزی درجه 2 شغلی از مشاغل حرفه قنادی رشته صنایع غذایی است كه تهیه مواد اولیه ، راه اندازی تجهیزات قنادی را به عهده دارد و همچنین سرویس و نگهداری تجهیزات آماده سازی مواد اولیه عمل آوردن خمیر جهت هر نوع پخت كیك و شیرینی و تهیه شیرینی بدون فر و تهیه مربا و مارمالاد مورد استفاده در شیرینی و كیك و نیز تهیه برخی دسرها را نیز به عهده دارد به نحوی كه كیك شیرینی دسرهای متنوع را با كیفیت مناسب در اختیار مصرف كنندگان قرار دهد و با مشاغل عمده فروشان آرد و شكر ، بازرسی اماكن ، بازرسی اداره نظارت بر مواد غذایی در ارتباط كاری می باشد .

 

 

 

  • گام اول: هدف از تاسیس کافی شاپ
    قدم اول در عین سادگی اهمیت زیادی دارد. خرجی هم روی دست شما نخواهد گذاشت. کاملا رایگان است! شاید جواب به این سوال بیشتر جنبه روان شناسانه داشته باشد اما همین موضوع پیش پا افتاده ممکن است در مسیر تاسیس و اداره کافی شاپ کمک بسیاری به شما بکند. چرا که هر زمانی از حجم زیاد کار یا سختی آن به ستوه آمده باشید با مرور پاسخ این سوال قطعا انگیزه می گیرید و با پشتکار بیشتری راه خود را ادامه خواهید داد.

    گام دوم: رسالت کافی شاپی
    برای این که از همین ابتدا سود آینده خود را تضمین کنید باید رسالت منحصر به فردی برای کافی شاپ خود داشته باشید. توجه کنید اگر به دنبال مشتریان بیشتر و پرو پاقرصی هستید که کافی شاپ شما را به هر جای دیگر ترجیح دهند باید نوآوری و خلاقیت زیادی از خود بروز دهید. هیچ عجله ای برای راه‌اندازی مغازه خود نداشته باشید. اگر وقت بیشتری را برای دو گام اول بگذارید قطعا پشیمان نخواهید شد.

    گام سوم: مشورت با با تجربه ها
    شما هنوز در ابتدای راه هستید. شاید با چند بار رفتن به کافی شاپ خیلی از موضوعات را فهمیده باشید ولی قطعا برای این که خود کافی شاپ دار باشید این اطلاعات کفایت نمی‌کند. افرادی را که در این حرفه صاحب نام هستند پیدا و به بهانه‌ های مختلف با آن ها صحبت کنید. فوت و فن‌ های این بازار را جویا شوید. راهکارهایی را بیابید که بتوانید در مشکلات از آن ها استفاده کنید.

ین افراد باید بتوانند بصورت کاملا هدفمندانه عمل کنند و کارهای خود را با دقت هر چه تمام تر دنبال نمایند. تهیه دسرها و کیک های خاص اغلب نیازمند مواد تشکیل دهندۀ خاص و متفاوتی است که باید هر کدام به تنهایی آماده گردند و سپس در کنار هم دیگر قرار گیرد تا یک محصول ناب و با کیفیت ایجاد شود. قنادانی که وارد شغل قناد می شوند بایستی بتوانند در ساعات طولانی و در زمان های طولانی کار کنند. صبوری و حوصله و دقت از ویژگی های بارز قناد ماهراست. همچنین او باید توانایی تصمیم گیری آنی داشته باشد. و باید بتواند چندین کار را به طور همزمان انجام دهد. زیرا در یک کارگاه قنادی شیرینی های مختلفی در حال پخت هستند، او باید به طور همزمان بر شیرینی ها نظارت کند تا مراحل پخت شان تکمیل گردد. البته در قنادی های بزرگ چندین کمک قناد مشغول به کارند.

برای مهارت تهیه شیرینی ( شیرینی پزی ) که در استاندارد شغلی این گونه تعریف گشته است به موارد زیر نیاز است :

رشته ی تحصیلی مرتبط : شامل آشپزی – قنادی – صنایع غذایی برای ورود آکادمیک نیاز است.
حداقل سابقه كار ی مرتبط برای ورود به شغل قناد : دو سال
– حداقل اعتبار لازم جهت اجرای طرح خانگی این شغل : 150میلیون ریال
حداقل فضایی که برای ورود به شغل قناد مورد نیاز است : 30 متر مربع
اگر سرمایۀ زیادی ندارید می توانید به صورت خانگی وارد این حرف شوید، این حرفه جزء مشاغل خانگی می باشد. این شغل باعث :

1- ایجاد اشتغال و درآمد برای جوانان می شود 2- انتشار فرهنگ غذایی بومی و منطقه ایی می شود 3- داشتن تخصص لازم در زمینه تولید را فراهم می کند 4 – شرایط مناسبی را برای تولید فراهم میکند 5- توانایی های لازم در بازاریابی و فروش محصول را افزایش می دهد. که البته بازاریابان ماهری برای شغل قناد لازم است.

مجوز از ادارۀ بهداشت : بایستی مکان دارای ضوابط بهداشتی لازم از سوی وزارت بهداشت باشد. و نیز کارشناسان وزارت بهداشت و یا بهداشت محیط آشپزخانۀ قنادی را تایید کنند.

البته لازم به ذکر است که کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط به صورت پیوسته درتمام قنادی ها مشغول بازرسی هستند. زیرا رعایت نکات بهداشتی در این شغل بسیار مهم است.

مجوز از موسسه استاندارد (در صورت لزوم) نیز بایستی گرفته شود.

 مراحل و مدارک مورد نیاز دریافت مجوز:

  • ارائه مدارک لازم نظیر: مدارک شناسایی و تحصیلی – سوابق کاری – تائیدیه سلامت و طی سایر مراحل اداری
  • دستگاه صادر کننده مجوز سازمان جهاد کشاورزی استانها می باشد.

حداقل سلامت جسمانی و ذهنی

کارگاه یک ماهه 40 ساعت

10 ساعت تئوری 

30 ساعت عملی

مباحث شایستگی آموزش شیرینی پزی درجه 2  

  • – ویژگی انواع مواد اولیه مورد استفاده در شرینی پزی
    – شرایط نگهداری مواد اولیه
    – انواع سردخانه
    – ویژگی ظروف نگهداری مواد اولیه
    – انواع آسیاب و موارد كاربرد آن ها
    – انواع مواد آسیاب شونده
    – انواع الك و موارد كاربرد آن ها
    – هدف از الك كردن مواد مصرفی در شیرینی پزی

– انواع مواد پاك كننده برای سطوح تجهیزات و ابزار
– موارد عیوب جزئی
– انواع ابزار شستشو دهنده سطوح تجهیزات وابزار
– ویژگی های ابزار و تجهیزات قنادی و شرایط نگهداری آن ها

– ويژگی های ترازو و انواع آن ( واحد های اندازی گيری وزن )
– واحدهای اندازه گيری حجم
– مفهوم حجم و ليتر

– موارد كاربرد برش یا قالب گیری
– ویژگی های كارد برش
– ویژگی های رولت وخمیری كه با آن برش داده می شود
– انواع قالب برای كیك و شیرینی
– ویژگی های قالب های كیك و شیرینی

– ویژگی مواد اولیه مناسب برای تهیه كمپوت ، مربا و مارمالاد
– شرایط خنك كردن و نگهداری كمپوت ، مربا و مارمالاد

  • ويژگی مواد اوليه مورد استفاده برای تهيه شكلات

– انواع روغن ها و حرارت مناسب برای سرخ كردن
– ویژگی های مواد اولیه مورد استفاده در تهیه شیرینی با پخت بدون فر

– ویژگی های مواد اولیه مورد استفاده در شیرینی خشك
– انواع كرم و موارد كاربرد آن ها
– ویژگی های مواد اولیه مناسب برای تهیه نان

ویژگی انواع مواد اولیه مناسب برای تهیه كیك و شیرینی تر

ویژگی مواد اولیه مناسب برای دسرها

پرسش و پاسخ های مباحث شایستگی آموزش شیرینی پزی درجه 2

 

با سلام
دوره ی آموزش کافی شاپ یک ماهه هر 40 ساعت آموزش 

با سلام

بله ، پس از گذراندن دوره ی آموزشی مدرک آموزشگاه که مورد تایید سازمان فنی حرفه ای نیز هست برای شما صادر می گردد.

با سلام

مدرک آموزشگاه در داخل کشور دارای اعتبار می باشد ولی چنانچه قصد دارید به خارج از کشور سفر کنید و مدرک بین المللی نیاز دارید ، آموزشگاه شما را برای گرفتن مدرک مورد نیاز به سازمان فنی و حرفه ای معرفی می کند.

با سلام

بله آموزشگاه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای می باشد و شما می توانید در سایت فنی حرفه ای استعلام آموزشگاه آریاگستر را دریافت کنید

با سلام

برای دوستان شهرستانی دوره های خصوصی بهتر می باشد زیرا مدت زمان و ساعت برگزاری کلاس با کاراموزان عزیز هماهنگ می شود و فشرده تر هستند.

با سلام

خود آموزشگاه خوابگاه مستقل ندارد ولی با چند خوابگاه همکاری می کند و کاراموزان را با قیمت مناسب به خوابگاه های مربوطه معرفی می کند.

با سلام

بله ، در نزدیکی آموزشگاه خطوط مترو  علی آباد، و استفاده از تاکسی یا اتوبوس به سمت نازی آباد

کلیک کنید برای مسیریابی 

با سلام

بله ، تمامی اساتید دارای چندین سال سابقه در بازار کار هستند.

مطالب مرتبط 

دیپلم های کاردانش