به وب سایت آموزشگاه آریا گستر (آریاوش) خوش آمدید

نازی آباد خ مدائن خ بدلی گیوی پلاک ۱۲
تهران ُ،ایران
آموزش نان سنگک
پخت نان سنگک
پخت نان سنگک

آموزش نان سنگک 

آموزش نان سنگک دوره ای است كه پس از گذراندن از عهده تشخيص آرد مناسب برای نان سنگك ، اختلاط آن با مواد ديگر و تهيه خمير و پخت نان سنگك برآيد ضمن اينكه قادر به تغيير عيوب جزئی در تجهيزات نانوايی نان سنگك باشد.

 

در دوره آموزش پخت نان سنگک فرد با مهارت های لازم در آرد شناسی ، تهیه خمیر ، نحوه استفاده از مخمرها برای تولید خمیر با کیفیت  ،تشخیص میزان زمان لازم برای فرآوری خمیر ، تنظیمات دما محیط و تنور آموزش داده میشود ما در این دوره پس از آموزش های تئوری و آکادمی بصورت کاملا عملی مهارت آموز را در یک کارگاه تولید نان سنگک آموزش خواهیم داد.

در پایان این دوره مهارت آموز به آزمون سازمان آموزش فنی و حرفه ای معرفی با شرکت در مراحل آزمون کتبی و عملی موفق به دریافت گواهینامه بین المللی جهت ارائه به اتحادیه ، اصناف و مهاجرت خواهد شد.

 

مباحث شایستگی آموزش پخت نان سنگک

آموزش پخت نان سنگک 

شناسایی اصول رعایت بهداشت و ایمنی فردی
– بهداشت پوست و مو
– اهمیت كارت بهداشتی
– لباس كار مناسب نانوایی
– بیماریهای مسری
٢-١ آشنایی با مواد، ابزار پاك كننده مناسب برای محیط، ابزار و تجهیزات
٣-١ شناسایی اصول رعایت بهداشت و ایمنی محیط كار ، سقف، – ویژگیهای كف دیوارهای ساختمان نانوایی كار، ابزار، – اصول تمیز كردن محیط تجهیزات بعد از پایان كار روزانه كار با – كپسول آتش نشانی
– شناخت حوادث احتمالی محیطكار نانوایی
٤-١ شناسایی اصول فوریتهای پزشكی (جهـت سـوختگی، ضـرب دیـدگی، بریدگی، برق گرفتگی، دررفتگی، شكستگی )
٥-١ شناسایی محیط كار مناسب برای نانوایی
– نور
– تهویه
– چیدمان ماشین آلات
– ایمنی دستگاههای نانوایی

آموزش نان سنگک

آشنایی با گونه های گندم مورد استفاده برای نان و ساختمان آنها
شناسایی اصول آرد مناسب برای تولید نان سنگك
شناسایی برخی خصوصیات فیزیكی آرد مناسب برای نان سنگك
، بو – رنگ- اندازه ذرات- ناخالصیها –
٤-٢ شناسایی اصول شرایط نگهداری آرد به منظور بهبود ویژگی های پخت
٥-٢ شناسایی اصول شرایط نگهداری آرد بـه منظـور جلـوگیری از آلـودگی
توسط كپك و آفت

– اولویت ورود و خروج- رطوبت نسبی دما ، هوا — چیدمان كیسه های آرد ، استفاده از پالت
٦-٢ شناسایی اصول تشخیص كیفیت و كمیت مخمر صنعتی
٧-٢ شناسایی ارتباط فصول سال با میزان مخمر مورد نیاز
٨-٢ شناسایی اصول آماده سازی مخمر صنعتی برای نان سنگك
٩-٢ شناسایی اصول تشخیص كیفیت و كمیت خمیر ترش
١٠-٢ شناسایی ارتباط ساعات مختلف روز با میزان خمیر ترش
١١-٢ شناسایی اصول روش تهیه خمیر ترش
١٢-٢ شناسایی اصول تشخیص كیفیت و كمیت رنگ مورد استفاده در فرمول
نان

١٣-٢ شناسایی اصول تشخیص كیفیت و كمیت آب مورد استفاده در فرمـول
نان

١٤-٢ آشنایی بـا سـایر مـواد افزودنـی كـه جهـت بهبـود كیفیـت و افـزایش
ماندگاری می توان به كار برد

آموزش نانوایی نان سنگک

شناسایی ابزار و وسایل مورد استفاده در نانوایی نان سنگك
( پاروی انتقال خمیر ، تنور ، سیخ آهنی نان درآری ، دو شاخه جابجـایی نان ، سنگ كوب ، ریگ تنور ، كج بیل ، میخ آویز نان ، دبه یـا ظـرف پلاستیكی ، كره )

٢-٣ شناسایی مناسب برای نانوایی نان سنگك
( قپان ، ترازو ، تنور ، مشعل، دستگاه تهویه ، منبر یا میز خنـك كننـده ، پالت ، تشتك استیل ، میكسر ، تغار استیل )

٣-٣ شناسایی اصول كار با ابزار ، وسـایل و تجهیـزات نـانوایی نـان سـنگك ضمن رعایت موارد ارگونومی

٤-٣ شناسایی اصول تشخیص عیوب جزئی و نگهداری منظم ماشـین آلات و تجهیزات نانوایی نان سنگك

آموزش نان سنگک

آموزش پخت نان سنگک
شناسایی اصول الك كردن آرد جداسازی ناخالصی ها – هوادهی
– یكنواخت كردن نان
٢-٤ شناسایی الك و انواع آن
٣-٤ شناسایی اصول توزین و مخلوط كردن آرد
٤-٤ شناسایی اصول نحوه افزودن خمیر مایه صنعتی به خمیر نان
٥-٤ شناسایی اصول روش اختلاط خمیر با خمیر مایه
٦-٤ شناسایی اصول كنترل دمای خمیر ، رطوبت نسبی هوا ، زمان تخمیر
شناسایی اصول چانه گیری خمیر
٨-٤ شناسایی اصول شكل دهی به خمیر
٩-٤ شناسایی اصول پهن كردن به خمیر
١٠-٤ شناسایی اصول نحوه شانه زدن خمیر ( ناخن زنی )
١١-٤ شناسایی اصول پهن كردن خمیر روی پارو
١٢-٤ شناسایی اصول تنظیم دمای تنور برای پخت نان
١٣-٤ شناسایی اصول نحوه قرار دادن خمیر آماده شده روی پارو داخل تنور
١٤-٤ شناسایی اصول كنترل فرایند پخت و تشخیص زمان اتمام پخت
١٥-٤ شناسایی اصول خارج كردن نان پخته شده از داخل تنور

پرسش های متداول در دوره آموزش پخت نان سنگک

با سلام
دوره ی آموزش آشپزی طی سه ماه برگزار خواهد شد 

با سلام

بله ، پس از گذراندن دوره ی آموزشی مدرک آموزشگاه که مورد تایید سازمان فنی حرفه ای نیز هست برای شما صادر می گردد.

با سلام

مدرک آموزشگاه در داخل کشور دارای اعتبار می باشد ولی چنانچه قصد دارید به خارج از کشور سفر کنید و مدرک بین المللی نیاز دارید ، آموزشگاه شما را برای گرفتن مدرک مورد نیاز به سازمان فنی و حرفه ای معرفی می کند.

با سلام

بله آموزشگاه دارای مجوز رسمی از سازمان فنی و حرفه ای می باشد و شما می توانید در سایت فنی حرفه ای استعلام آموزشگاه آریاگستر را دریافت کنید

با سلام

برای دوستان شهرستانی دوره های خصوصی بهتر می باشد زیرا مدت زمان و ساعت برگزاری کلاس با کاراموزان عزیز هماهنگ می شود و فشرده تر هستند.

با سلام

خود آموزشگاه خوابگاه مستقل ندارد ولی با چند خوابگاه همکاری می کند و کاراموزان را با قیمت مناسب به خوابگاه های مربوطه معرفی می کند.

با سلام

بله ، در نزدیکی آموزشگاه خطوط مترو  علی آباد، و استفاده از تاکسی یا اتوبوس به سمت نازی آباد

کلیک کنید برای مسیریابی 

با سلام

بله ، تمامی اساتید دارای چندین سال سابقه در بازار کار هستند.

مطالب مرتبط 

امتیاز به مطلب
تماس مستقیم با مشاور